|

Marsilya veda etti Gomis geliyor

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da oynayan Bafetimbi Gomis için kulübü bir veda mesajı yayınlarken gelecek kariyeri için de şans diledi. Fransız golcünün yarın saat 17.00'de İstanbul'a geleceği belirtildi.

Yeni Şafak
10:35 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 12:21 - 27/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Marsilya Kulübü, Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Bafetimbi Gomis için veda mesajı yayınladı.
Marsilya Kulübü, Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Bafetimbi Gomis için veda mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Bafetimbi Gomis için kulübü bir veda mesajı yayınladı. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, "Katkılarından dolayı teşekkürler Gomis, gelecekteki hayatında başarılar" denildi.

Yıldız golcünün yarın saat 17.00'de İstanbul'da olacağı ifade edilirken atılacak imzaların ardından Galatasaray'la antrenmanlara çıkmaya başlayacağı belirtildi. 31 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Swansea'nin de bu transfer için 2.5 milyon Euro alacağı aktarıldı.

  • Öte yandan Galatasaraylı taraftarların Gomis'in karşılanmasıyla ilgili olarak büyük bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün konuyla ilgili yapacağı bilgilendirmelerin ardından taraftar gruplarının organize bir şekilde Fransız yıldızı havaalanında karşılaması bekleniyor.


#Galatasaray
#Marsilya
#Gomis
7 yıl önce