|

Mehmet Demirkol'dan Valbuena eleştirisi: Böyle sistem olmaz

"Aykut Kocaman'ın yerinde olsam ilk keseceğim adam Valbuena olur" açıklamasıyla dikkat çeken Mehmet Demirkol, Fransız futbolcunun Alanyaspor maçında iki gol atmasının ardından da eleştirilerini sürdürdü.

Yeni Şafak ve
12:52 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:29 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Demirkol, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 5 maçta 3 gol atıp 4 asist kaydeden Valbuena ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Demirkol, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 5 maçta 3 gol atıp 4 asist kaydeden Valbuena ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 yendiği maçı değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol, sarı-lacivertlilerin oyun sisteminin Valbuena'ya dayalı olmasını eleştirdi.

"Valbuena takımı kurtarmaya yönelik oyun oynarsa ilk kesilecek adamdır" diyen NTV Spor yorumcusu Demirkol'un açıklamaları şöyle;
"Böyle sistem olmaz"
  • "Fenerbahçe'nin Valbuena'yı hücum bölgesinde topla buluşturması lazım. O zaman daha etkili olur. Valbuena ve Giuliano'nun en fazla 1 pas sonra kaleye gidebilecekleri bir oyun yaratmak lazım. Böyle bir orta saha lazım. Yoksa bu adamlar topu alıp koşturursa olmaz. Bütün oyuncular Valbuena'nın ağzının içine bakıyor. Her topu ona atıp, onun bir şey yapmasını istiyor. Böyle sistem olmaz."
Daha önce de eleştirmişti

Demirkol daha önce Fransız futbolcuyla ilgili yaptığı yorumda, "Valbuena çok iyi mücadele ediyormuş, bırakın Allah aşkına 2 duran toptan gol attırmış, 1 penaltı golü atmış. Aykut Kocaman'ın yerinde olsam ilk keseceğim adam Valbuena olur. Sürekli top kaybı yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.


#Valbuena
#Fenerbahçe
7 yıl önce