|

Mehmet Topal arkadaşlarına isyan etti

Fenerbahçe'de kaptan Mehmet Topal maç sonrasında öfkeliydi. Deneyimli futbolcu Gaziantepspor maçı bitiminde takım arkadaşlarına isyan etti.

Yeni Şafak
13:06 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:15 - 27/02/2017 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe'nin ikinci kaptanı Mehmet Topal, Gaziantep maçının devre arasında takım arkadaşlarına tepki gösterdi.
Fenerbahçe'nin ikinci kaptanı Mehmet Topal, Gaziantep maçının devre arasında takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de kötü gidiş Gaziantepspor deplasmanında da sona ermedi. Mücadele sonrasında takım kaptanı Mehmet Topal arkadaşlarına isyan etti.



Soyunma odasında takım arkadaşlarına isyan eden Mehmet Topal saha içinde yapılan hatalardan dert yandı. Ntv Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'yi ayağa kaldırmak için daha çok çalışılması gerektiğini söyleyen kaptan, bir süre arkadaşlarını sert bir dille eleştirdi.



Dick Advocaat maçtan sonra yaptığı açıklamada takımın kampta bir toplantı yaptığını söylemişti. Toplantının başrolünde de Mehmet Topal'ın olduğu ortaya çıktı. Kaptan, maçtan önceki gece kamp yapılan otelde takımı bir araya toplayarak Gaziantep'ten 3 puanla

dönmenin önemine vurgu yaptı. Berabere biten maçtan sonra öfkelenen Topal, toplantıda konuşulanların saha içinde yeterince uygulanmadığına isyan etti. Moussa Sow 'evine dön' teklifini kabul etti Advocaat'ın basın toplantısında gerginlik Rıdvan Dilmen: Advocaat'ı gönderin gitsin








#Fenerbahçe
#Gaziantepspor
7 yıl önce