|

Mehmet Topal: Aslında benim oynamamam gerekiyordu

Kayserispor karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Mehmet Topal mağlubiyeti değerlendirdi. Milli futbolcu sakatlığıyla ilgili ise çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
22:05 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 22:11 - 29/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısındaki tek golünü atan Mehmet Topal, mücadele sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısındaki tek golünü atan Mehmet Topal, mücadele sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kayserispor, Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal mücadeleyi değerlendirdi.



Mehmet Topal'ın açıklamaları şöyle;

  • “Açıkçası çok fazla söylenecek bir şey yok. Bugün buraya birinin gelmesi gerektiği için ben gelmek zorunda kaldım. Bugün golü de bulduk. İkinci yarıya da iyi başladık, pozisyonlarımız da vardı. Ancak ikinci golü yedik, arkasından golü atalım derken kendimize yakışmayan goller yedik. Özür dileriz, söylenecek bir şey yok”

Son olarak sakatlığı hakkında bir değerlendirmede bulunan Mehmet Topal, “Aslında benim oynamamam gerekiyordu ama takımda sakat oyuncular da var. Çok az idman yapabildim. Hocam görev verdi ben de elimden geleni yapmaya çalıştım kazansaydık benim için iyi olacaktı ama ağır bir yenilgi aldık özür diliyoruz taraftarımızdan” dedi.


#Kayserispor
#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
7 yıl önce