|

Milli boksörler yurda döndü

Rusya'da düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Tuğrulhan Erdemir ve milli takım heyeti Ankara'ya döndü. Şampiyon boksör ve heyeti, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç karşıladı.

Yeni Şafak
10:57 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:27 - 28/11/2016 Pazartesi
IHA
Milli sporculara havalimanında çok sayıda sporsever de eşlik etti.
Milli sporculara havalimanında çok sayıda sporsever de eşlik etti.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Rusya'da düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Tuğrulhan Erdemir ve milli takım heyetini Esenboğa Havalimanı'nda karşıladı.



St Petersburg'un ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona katılan sporcular ve milli takım kafilesi gece 23.30'da Ankara'ya indi. Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç ve federasyon yetkililerince karşılanan milli sporculara havalimanında çok sayıda sporsever de eşlik etti.


Dünya şampiyonu sporcu Tuğrulhan Erdemir, Türk bayrağını göndere çektirmenin kendisi için onur verici olduğuna değinerek şunları söyledi:


  • “Finalde Rus rakiple karşılaştım. Ev sahibi karşısında final maçı oynamak kolay değil. On binden fazla kişinin Rusya diye bağırdığı bir ortamda galip gelip İstiklal Marşımızı okuttuğum için son derece mutluyum. Bu başarıda emeği geçen tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, federasyon başkanımıza ve özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Melih Gökçek'e çok teşekkür ediyorum."


#Boks
#Tuğrulhan Erdemir
#Eyüp Gözgeç
7 yıl önce