|

Milli futbolcular kulüp satın alıyor

Eski futbolcular Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı, Murat Erdoğan ve Yıldıray Baştürk'ün Tuzlaspor'u satın almasının ardından aktif futbol oynayan futbolcular da önemli bir hamle gerçekleştirdi. Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Serdar Özkan'ın kulüp satın almak için girişimlere başladığı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:52 - 31/12/2016 السبت
Güncelleme: 11:16 - 31/12/2016 السبت
Diğer
Milli takımın yıldız futbolcuları Burak Yılmaz, Arda Turan ve Selçuk İnan'ın kulüp satın almak istediği belirtildi.
Milli takımın yıldız futbolcuları Burak Yılmaz, Arda Turan ve Selçuk İnan'ın kulüp satın almak istediği belirtildi.

Türkiye'de daha önce görülmemiş bir kulüp yönetim modelini başlatarak Tuzlaspor'u satın alan eski futbolcular Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan, futbol dünyasına da ilham vermeye başladı.



Futbol Arena'da yer alan habere göre; Burak Yılmaz, Arda Turan, Selçuk İnan ve Serdar Özkan, Türkiye'de ortak bir kulüp satın almayı planlıyor. Düşüncelerini hayata geçirmek isteyen futbolcuların Pendikspor'u satın almayı düşündükleri kulislerde konuşuluyor.



Türk spor tarihinde bir ilkin de öncüsü olan Tuzlaspor'da geçtiğimiz hafta devir teslim gerçekleşti. Murat Erdoğan başkanlığındaki yeni yönetimde, Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Yıldıray Baştürk asil üye, Emin İnal, Nacibey Donat, Ergun Akbaşoğlu, Suphi Tarım ve Cem Çalışkan ise yedek üye olarak yer aldı.







#Arda Turan
#Selçuk İnan
#Burak Yılmaz
٪d سنوات قبل