|

Milli yıldızların menajeri Batur Altıparmak yenisafak.com'a konuştu

A Milli Takım'ın yıldız isimleri Enes Ünal, Caner Erkin ve Selçuk İnan'ın menajerliğini yapan Batur Altıparmak, yenisafak.com Spor Servisi'nin sorularını yanıtladı.

Yeni Şafak
14:45 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:33 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Milli futbolcular Enes Ünal, Caner Erkin ve Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu.
Milli futbolcular Enes Ünal, Caner Erkin ve Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu.

Hollanda'nın Twente takımında forma giyen ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Enes Ünal'ın adı Türk takımlarıyla anılmaya başlanmıştı. Konuyla ilgili olarak genç yıldızın menajeri Batur Altıparmak, yenisafak.com Spor Servisi'nden Mustafa Göksel'in sorularını yanıtladı.



Enes Ünal'a Türkiye'den teklif var mı? Sezon sonunda nasıl bir karar vereceksiniz?


  • "Enes Ünal için Türkiye'den bir teklif almadık. Alsak da değerlendirmeyi düşünmüyoruz. Enes futbol hayatına Avrupa'da devam edecek. Twente, Enes'i takımda tutmak istiyor. 1 yıllık daha teklif yaptılar. Ancak alınmış bir karar yok. Manchester City ile birlikte karar vereceğiz."


Beşiktaş Caner Erkin'in bonservisi için bir girişimde bulundu mu?


  • "Caner Erkin'in opsiyon hakkı Beşiktaş'ta. Beşiktaş, opsiyon hakkını kullandığı takdirde Caner Erkin'i alır. Mayıs sonunda opsiyon hakkı doluyor. Opsiyonu kullanıldığı takdirde zaten otomatik olarak Beşiktaş'ın oyuncusu olacak."

Selçuk İnan'ın gönderileceğine yönelik iddialar hakkında ne diyeceksiniz?


  • "Sürekli olarak yazılıyor. Selçuk İnan, Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu ve kaptanı. Selçuk'un ayrılması gibi bir şey söz konusu bile değil."

























#Batur Altıparmak
#Enes Ünal
#Caner Erkin
#Selçuk İnan
7 yıl önce