|

Misimovic: Hagi'nin cesareti yoktu

Galatasaray'ın eski yıldızı Zvjezdan Misimovic Alman basınına yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımdaki günleriyle ilgili teknik direktör Hagi'ye eleştiriler yöneltti.

Yeni Şafak
11:50 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 12:13 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'dan sonra Dinamo Moskova'ya transfer olan Misimovic, ardından Çin'e giderek Beijing Renhe forması giydi ve futbol kariyerini noktaladı.
Galatasaray'dan sonra Dinamo Moskova'ya transfer olan Misimovic, ardından Çin'e giderek Beijing Renhe forması giydi ve futbol kariyerini noktaladı.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Zvjezdan Misimovic Alman basınına flaş açıklamalar yaptı.



Spox'a konuşan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımda olduğu dönemde teknik direktör Gheorghe Hagi ile yaşadığı sorunlara değindi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.



İşte Misimovic'in verdiği röportajdan öne çıkanlar:


"Aniden kadro dışı kaldım"

  • Nürnberg'de oynarken sol kanatta oynuyordum. Hagi'yle orta sahanın merkezinde oynamak istediğimi konuştum çünkü Wolfsburg'da bu bölgede çok başarılı olmuştum. Ancak o hiçbir şey yapmadı ve beni aniden kadro dışı bıraktı.

"Sakız çiğnememem ve gülmemem gerektiğini söylediler"

  • Bir yöneticimiz, milli maç dönüşü bana sakız çiğnememem sık sık gülmemem gerektiğini söyledi. Ayrıca antrenörden gidip özür dilememi istedi. Neden? Hagi'nin bunları yüzüme karşı söyleyecek cesareti yoktu. Mesajını üçüncü kişiler aracılığıyla iletiyordu. Benim de umudum kırılmıştı.

"Sürekli eleştiriliyordum"

  • Kötü bir sezon geçirmiştik ve Avrupa'ya gidemiyorduk. Sürekli eleştiriliyordum. Bana resmen çok fazla kazandığım söylendi. İki ay boyunca tek başıma antrenman yaptım. Çok üzücüydü.













#Gheorghe Hagi
#Galatasaray
#Zvjezdan Misimovic
7 yıl önce