|

Mourinho, De Gea'nın alternatifini buldu

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, yaz transfer döneminde De Gea'nın takımdan ayrılma ihtimali üzerine yerine alacağı kaleciyi belirledi. 'Kırmızı Şeytanlar'ın transferdeki ilk hedefinin Milan'ın genç yıldızı Donnarumma olacağı belirtildi.

Yeni Şafak
17:21 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 17:48 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Manchester United'dan sezon sonunda ayrılması gündemde olan De Gea'nın yerine ilk adayın Donnarumma olduğu ifade edildi.
Manchester United'dan sezon sonunda ayrılması gündemde olan De Gea'nın yerine ilk adayın Donnarumma olduğu ifade edildi.

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Machester United'dan David de Gea'yı almasına kesin gözüyle bakılırken İngiliz basını, Kırmızı Şeytanlar'ın De Gea'nın alternatifi için kolları sıvadığını belirtti.



Bu doğrultuda alternatif çalışmalarını sürdüren Manchester United'ın İspanyol eldiven De Gea'nın yerine Milan'ın genç eldiveni Gianluigi Donnarumma'yı düşündüğü aktarıldı.



Daily Mirror'da yer alan habere göre 47 milyon Euro değerindeki 18 yaşındaki file bekçisi için İngiliz kulübünün yöneticilerinin hazırlık yaptığı ifade edildi. De Gea'nın ayrılması durumunda oyuncunun serbest kalma bedelini (60 milyon euro) ödeyecek olan 'Kırmızı Şeytanlar'da Mourinho'nun da Donnarumma konusunda olumlu görüş bildirdiği aktarıldı.



Milan'ın bırakmak istemediği kaleci, bu rakamlara Juventus'a transfer olması halinde ise dünyanın en pahalı kalecisi olacak.






#Mourinho
#De Gea
#Manchester United
7 yıl önce