|

Mustafa Reşit Akçay: Suçlu kimse başı kesilir

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Başakşehir'e 1-0 yenilen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, en kötü konsantre oldukları bir maçı geride bıraktıklarını ifade etti. Öte yandan Akçay alınan kötü sonuçlarla ilgili olarak "Başı kesilecek kişi antrenör ise antrenör, başı kesilecek futbolcu ise futbolcunun başı kesilir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
20:08 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 20:18 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Mustafa Reşit Akçay, Başakşehir mağlubiyeti sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.
Mustafa Reşit Akçay, Başakşehir mağlubiyeti sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, 3 ihtimale açık olduğunu söyledikleri bir maçı bitirdiklerini belirterek, "Kimse yemek yediği tabağa tükürmemelidir." dedi.



Takımdaki kötü gidişe bu maçta düğüm atmak istediklerini dile getiren Akçay, şöyle konuştu;


  • "Evimizde düğüm atmak istiyorduk. Sıkıntılı bir durum oluşturuyordu. Deplasmanda gayet iyiyiz ama iç sahada öyle değil. Gol yedikten sonraki süreçte rakiplerin kapanması ve bunu açmakta başarılı olamıyoruz. Olympiakos maçı sonrasında böyle bir şey beklenebilir miydi olabilir. 42 maç oynadık ancak en kötü konsantre olduğumuz maçtı. Bunların üzerinde durmamız gerekiyor. Yarın görüşeceğiz. Başı kesilecek antrenör ise antrenör, başı kesilecek futbolcu ise futbolcunun başı kesilir. Kimse yemek yediği tabağa kimse tükürmemelidir"



#Mustafa Reşit Akçay
#Osmanlıspor
7 yıl önce