|

Mustafa Reşit Akçay: Yusuf Erdoğan'ı istiyoruz

Atiker Konyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Reşit Akçay, geçen sezon takımın başında olan meslektaşı Aykut Kocaman'ın çok kaliteli bir iş çıkardığını, kendisine teşekkür etmeleri gerektiğini söyledi. Akçay ayrıca transfer etmek istedikleri isimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:14 - 25/06/2017 Sunday
Güncelleme: 15:22 - 25/06/2017 Sunday
AA
Yusuf Erdoğan, yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılmayı planlıyor.
Yusuf Erdoğan, yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılmayı planlıyor.

İzmir temsilcisi Karşıyaka'nın teklifini değerlendirmek üzereyken Atiker Konyaspor'dan daha cazip bir teklif geldiğini belirten Akçay, "Tüm altyapı ve pilot takımıyla organize olabileceğimiz bir projeyle Konyaspor, bize daha cazip geldi. Sundukları çalışma ortamının kalitesi ve öncelikle başkan ile yönetim kurulunun bu vizyona bakış açısı bizi Konya'ya yönlendirdi." ifadelerini kullandı.



"6 nokta transfer yapmayı planlıyoruz"
  • "Toplamda 6 nokta transfer yapmayı planlıyoruz. Sözleşmesi biten oyuncularla yollarımızı ayırdık. Takım mühendisliği konusunda çalışıyoruz. Hem ekonomik olarak kulübümüze uygun transfer politikası izliyoruz hem de oyun formatımıza uyum sağlayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. En önemlisi Konyaspor'da oluşturulan karakter kalitesini bozmamaya da dikkat ediyoruz."
"Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz"

  • "Konyaspor olarak Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz ancak Yusuf'un bize bakış açısını bilmiyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun. Saygı duyuyoruz. Çünkü yaşamı ve seçim hakkı onundur. Bizim ona destek olmamız gereken günlerdir. Çok yetenekli bir oyuncunun kaybolmadan, tekrar Türk futboluna geri dönmesini sağlamalıyız."




#Mustafa Reşit Akçay
#Yusuf Erdoğan
7 years ago