|

Önder Özen: Mangala Beşiktaş'ta uçar

Futbol yorumcusu Önder Özen, Beşiktaş'ın Fransız stoper Eliaquim Mangala'yı kadroya katmak istediği yönündeki haberlerin doğru olduğunu ifade ederken, "Mangala Beşiktaş'a gelirse, Beşiktaş'ta uçar" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Şafak
14:57 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:35 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Önder Özen Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Mangala hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Önder Özen Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Mangala hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Önder Özen, Beşiktaş'ın transferi için somut adımlar attığı Mangala'dan övgüyle bahsetti. Bonservisi Manchester City'de olan Fransız stoperi Porto'da oynadığı dönemde canlı izlediğini ifade eden Özen, "Uzun yıllardan beri hem fizik hem teknik olarak bu kadar komple bir stoper görmemiştim" yorumunda bulundu.

Tivibu Spor yorumcusu Özen'in Man
gala hakkında yaptığı açıklamalar şöyle;
"Gelirse kulüp ve taraftar Mangala'yı bırakmaz"
  • "Beşiktaş'ın Mangala ile ilgilenmesi çok doğru ve mantıklı. Mangala için hep duyuyorduk; 'Porto'da bir çocuk var, uçuyor' diye. 2013'ün Kasım ayı gibiydi. Frankfurt-Porto maçına gittik, başkan götürdü. Mangala'yı seyrettik. Hatta o maçta Quaresma da oynadı. Televizyonda çok izlemiştik ama o maçta ilk defa canlı izlemiştim. Açıkçası Mangala'dan büyülendim. Ben uzun yıllardan beri hem fizik hem teknik olarak bu kadar komple bir stoper görmemiştim ama Porto'dan sonra çok büyük bir düşüş oldu. Yalnız şu var. Şenol Güneş'in eli kime deyse bir tavan yaptırıyor. Mangala, Beşiktaş'a gelirse Beşiktaş'ta uçar. Beşiktaş taraftarı Mangala'yı bir daha bırakmaz. Kulüp de bırakmaz ve bir yolunu bulup alır."


#Mangala
#Beşiktaş
7 yıl önce