|

Östersunds-Galatasaray maçının kanalı belli oldu

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde İkinci Tur ilk maçında Östersunds ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maçın şifresiz kanalda yayınlanacağı açıklandı.

Yeni Şafak ve
12:01 - 7/07/2017 Cuma
Güncelleme: 12:31 - 7/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray 2 sezonun ardından Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçına 13 Temmuz'da çıkacak.
Galatasaray 2 sezonun ardından Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçına 13 Temmuz'da çıkacak.

Galatasaray’ın Östersunds ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı 13 Temmuz Perşembe günü TSİ 20.00’de başlayacak. Bu karşılaşmanın Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacağı duyuruldu.


İki takım arasında oynanacak ilk maç 13 Temmuz'da Jamtkraft Arena'da, ikinci maç ise Türk Telekom Stadı'nda 20 Temmuz'da oynanacak.

Galatasaray'ın rakibi
Östersunds'u tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray’a rakip olan Östersunds, İsveç Ligi’nin orta sıra takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. 23 kişilik kadrosu genç isimlerden oluşan Östersunds’un en tecrübeli isimleri kaleci Aly Keita, savunma oyuncusu Bobo Sollander ve takımın Irak asıllı kaptanı Brwa Nouri.

Takımın en önemli ismi ise, orta sahanın ortasında forma giyen 24 yaşındaki İngiliz futbolcu Jamie Hopcutt. Bu sezon ligde 6 karşılaşmada forma giyen genç futbolcu, 5 gol atarak takımının en golcü ismi oldu.

7 milyon euroluk takım değeri bulunan İsveç temsilcisi maçlarını, 5 bin kişilik Jämtkraft Arena'da oynuyor. Teknik direktörlüğünü Graham Potter'ın yaptığı Östersunds'un ligdeki en etkili oyuncuları şöyle;

  • Jamie Hopcutt: 5 gol
  • Curtis Edwards: 3 gol, 2 asist
  • Saman Ghoddos: 3 gol, 5 asist


#Galatasaray
#Östersunds
7 yıl önce