|

Pepe Galatasaray'ın teklifini reddetmiş

Menajer Ahmet Bulut’un Portekiz Milli Takımı ile Rusya’da olan Pepe’nin menajeri Jorge Mendes ile yaptığı sürpriz görüşmenin detayları ortaya çıktı. Bulut’un aslında tıpkı Beşiktaş gibi stoper arayan Galatasaray’ın Pepe’ye yaptığı teklifi iletmek için Portekiz’e gittiği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:35 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:52 - 24/06/2017 Cumartesi
Diğer
Pepe'nin isminin Beşiktaş ile anılması siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.
Pepe'nin isminin Beşiktaş ile anılması siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın tecrübeli stopere 2 yıl için 12.5 milyon Euro vermeye hazır olduğu ifade edilirken; Pepe’nin sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde oynamamasını öne sürerek teklifi kabul etmediği belirtildi.

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray, 2 yıllığına astronomik bir rakam önermesine rağmen bunu net bir şekilde geri çeviren 34 yaşındaki stoper, Ahmet Bulut’un “O zaman Beşiktaş’ı ister misin? Onlar da senin gibi kaliteli bir stoper arıyorlar” teklifine ise sıcak baktı.

Quaresma faktörü

Devler Ligi nedeniyle Beşiktaş’ta oynayabileceğini söyleyen Pepe’nin “Şartlarda anlaşırsak neden olmasın. Quaresma’nın Beşiktaş’ta oluşu da benim için çok önemli” dediği ifade edildi. Yaşanan bu gelişmeleri hemen futboldan sorumlu yönetici Umut Güner’e aktaran Ahmet Bulut, Güner’in görüşmelerde bulunmasını söylemesinin ardından Mendes ile toplantısına devam etti.

En büyük engel imza parası

Taraflar arasındaki telefon trafiğinin ardından Kartal, 2 yıl için Pepe’ye her şey dahil 8 milyon Euro önerirken, Mendes bu teklifi Portekizli yıldıza iletti. Henüz yanıt vermeyen Pepe’nin imza parası istemesi, bu transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.


#Pepe
#Beşiktaş
7 yıl önce