|

Pepe Real Madrid'i iki kez reddetmiş

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılan tecrübeli isimleri aradıklarını ve konuyla alakalı olarak Pepe'yi işaret etmesi sonrası Beşiktaş'a transfer olan futbolcu ile ilgili transfer gerçekleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Şafak
19:21 - 4/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:32 - 4/11/2017 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıktığı 4 resmi maçta da yenilmedi. Portekizli futbolcu Pepe, şimdiye kadar tüm Devler Ligi maçlarında forma giydi.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıktığı 4 resmi maçta da yenilmedi. Portekizli futbolcu Pepe, şimdiye kadar tüm Devler Ligi maçlarında forma giydi.
Real Madrid'in bu sezon uçurumun kıyısında dolaşması başkan Perez'in transfer politikası ve teknik direktör Zidane'nın oyuncu tercihlerini iyiden iyiye sorgulatır bir duruma getirdi. Tottenham karşısında alınan yenilgiden sonra başkan Perez'e mesaj gönderen Cristiano Ronaldo, "Pepe, James ve Morata varken daha güçlüydük" ifadelerini kullandı.

Özellikle savunma hattında büyük bir çöküntü yaşayan Real Madrid'de Portekizli Pepe'nin yokluğu da ciddi şekilde hissediliyor. Sadece Segrio Ramos ile ayakta kalmaya çalışan Real Madrid savunmasında Fransız genç yıldız Varane'nın bir türlü istenen seviyeye gelememesi ve sakatlık sorunları, Pepe üzerinden yapılan polemikleri de güçlendiriyor.
Pepe Real Madrid'i kabul etmemiş

Sporx'in Madrid basınına dayandırdığı habere göre; Pepe üzerinden başkan Perez'e eleştirilerini sıralamaya devam ederken Madrid ile Pepe arasındaki sözleşme görüşmelerindeki gerçekler de ortaya çıkmaya başladı. Pepe'yi takımda tutmak isteyen ancak "uzun sözleşme" modelinden uzak durmak isteyen başkan Perez, Portekizli futbolcuya 2016 yazında bir yıllık sözleşme uzatma teklifi yaptı ancak bu teklif Pepe tarafından kabul edilmedi.

  • Zidane'nın talebi doğrultusunda Pepe'nin sözleşmesi uzatmak isteyen Perez, Portekizli futbolcuya bu kez 2017 yazında bir teklif daha yaptı ancak bu teklif de süresinin 1 yıl olmasından dolayı reddedildi ve Pepe, Beşiktaş'a transfer oldu.


#ZAFEREKANATLAN @besiktas 👍✌

Pepe (@official_pepe)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Pepe
#Real Madrid
6 yıl önce