|

Peter Crouch iddiası sosyal medyayı salladı

Stoke City'nin yıldız oyuncusu Peter Crouch'ın Süper Lig'e yeni çıkan Göztepe ile sözleşme imzalamaya hazırlandığı iddia edildi. Sosyal medyada İngiliz golcünün perşembe günü İzmir'e geleceğini gösteren bir biletin görseli ise büyük yankı uyandırdı.

Yeni Şafak
12:38 - 21/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:31 - 21/06/2017 Çarşamba
IHA
36 yaşındaki Crouch bu sezon Premier Lig'de 7 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.
36 yaşındaki Crouch bu sezon Premier Lig'de 7 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, sezon öncesi forvet arayışlarını sürdürüyor.

Transfer döneminde olduğu gibi birçok yıldız isimle anılan İzmir ekibinin bu kez Stoke City'nin yıldızı Peter Crouch'la anlaştığı iddia edildi.

'Uçakla İzmir'e geliyor' iddiası

Spor gündemine bomba gibi düşen bu iddianın ardından havayollarında çalışan bir Göztepeli taraftarın sosyal medyada paylaştığı bilet bilgilerine göre Peter Crouch'un perşembe günü İzmir'e geleceği iddia edildi.


Crouch'u mesaj yağmuruna tuttular

Peter Crouch'un Göztepe ile anlaştığı dedikoduları bile takımda büyük bir ismi görmek isteyen taraftarları heyecanlandırmaya yetti. Taraftarlar, yıldız oyuncuyu sosyal medyadan mesaj yağmuruna tuttu. Diğer yandan, yıldız oyuncunun yalnızca tatil için İzmir'e geleceği de iddia edildi.

  • Kariyerinde Liverpool ve Tottenham gibi Premier Lig'in dev kulüplerinde forma giyen 36 yaşındaki Crouch geride bıraktığımız sezon Stoke City formasıyla çıktığı 30 maçta 10 gol atarken 3 de asist kaydetti.


#Peter Crouch
#Göztepe
7 yıl önce