|

Petr Cech: Ne kadar üzüldüğünü biliyoruz

Arsenal forması giyen Çek kaleci Petr Cech, takımı mağlup olurken yedek kulübesinde gülerken kameralara yakalanan Alexis Sanchez’e sahip çıktı. Başarılı file bekçisi, “Alexis’in mağlubiyet sonrası ne dediğini ve ne kadar üzgün olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:59 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:04 - 13/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Petr Cech 2015 yılında Chelsea'den Arsenal'e transfer olmuştu.
Petr Cech 2015 yılında Chelsea'den Arsenal'e transfer olmuştu.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alexis Sanchez'in, takımının Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Bayern Münih'e 5-1 mağlup olarak elendiği maçta yedek kulübesinde otururken gülmesi taraftarların sabrını taşırmıştı.



Bir anda tüm tepkileri üzerine çeken ve hakkında transfer olacağı dedikoduları çıkan Alexis Sanchez'e, takım arkadaşı Petr Cech'ten destek geldi.



Çek file bekçisi yaptığı açıklamada medyada çıkan haberleri eleştirerek şu ifadeleri kullandı:


  • "Görüntüleri istediğiniz gibi yorumlayabiliyorsunuz maalesef ama biz oyuncular olarak Alexis'in mağlubiyet sonrası ne dediğini ve ne kadar üzgün olduğunu biliyoruz. O da tıpkı diğerleri gibi hayal kırıklığı yaşadı."

Alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline gelen Fransız menajer Arsene Wenger'e de sahip çıkan Cech şunları söyledi:


  • "Herkes kendi payına düşen sorumluluğu almalı ve bu durumdan çıkmak için çalışmalı. Biz oyuncular olarak bu amaç için konsantre oluyoruz. Sanıyorum ki aynı şekilde antrenör de böyle yapıyordur."











#Petr Cech
#Arsenal
#Alexis Sanchez
7 yıl önce