|

Rıdvan Dilmen: Aykut Kocaman'a kimi istediğini sordum

Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanan Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması büyük bir çekişmeye sahne oldu. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, oldukça uzun süren penaltı atışları sırasında sarı lacivertlilerin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ı aradığını ve hangi takımı finale istediğini sorduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
08:45 - 18/05/2017 الخميس
Güncelleme: 08:57 - 18/05/2017 الخميس
Yeni Şafak
Türkiye Kupası'nda finale yükselen Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor.
Türkiye Kupası'nda finale yükselen Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor.

Rıdvan Dilmen, Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir'in penaltılarda Fenerbahçe'yi elediği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, penaltı atışları sırasında Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı aradığını ve yaptıkları konuşmayı anlattı.

İşte mücadele sonrası Rıdvan Dilmen'in yaptığı dikkat çekici açıklamalar;

  • "Penaltılar 9-9 oldu, o sırada Aykut hocayı aradım... Hem Kasımpaşa maçı için tebrik ettim, hem de "Kimi istersin" diye sordum. 'İnan fark etmez' dedi, cevap olarak ama o da benim gibi çok şaşkındı. Şaşırmamak da mümkün değil. Fenerbahçe'nin tutunduğu tek dal olan kupa da gitti. Bundan sonraki maçlarda dün gelen seyircinin yarısını bile bulamaz. Hakikaten Fenerbahçe genelde şubelerin çoğunda başarılı ama dün hem kadın basketbol hem de futbolda benzer şekilde final anlarında kaybettiler."




#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
#Aykut Kocaman
٪d سنوات قبل