|

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı kalmadı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Fenerbahçe'nin bundan sonraki rakipleri Antalyaspor, Başakşehir, Galatasaray" diye konuştu.

Yeni Şafak
17:03 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 17:08 - 19/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, teknik direktörü Dick Advocaat'ı eleştirdi. Dilmen, Fenerbahçe'nin artık şampiyonluk şansının kalmadığını da açıkladı.



İşte Rıdvan Dilmen'ın açıklamaları;


  • "Fenerbahçe, 14 hafta kala şampiyonluktan nasıl kopabiliriz diye uğraştı, becerdi. Fenerbahçe'nin bundan sonraki rakipleri Antalyaspor, Başakşehir, Galatasaray. Antalyaspor ile arasında 2 puan var. Kulüpler bulsa Van der Wiel, Salih, Stoch bugün yoktu. Emenike gözden çıkarılmıştı. Bol hareket, yok bereket. Hareket var, sonuç yok. İyi futbol, iyi futbolcularla oynanır. Fenerbahçe, bir 10 numara bulamıyor mu ya! Niye taraftar gelmiyor demesinler, bu oyuna ve puan durumuna gelmez. Fenerbahçe daha baharı görmeden, güneş açmadan şampiyonluktan koptu. F.Bahçe seyircisi başarıya, mutluluğa gidiyor. Basket maçı Kadıköy'de olsun, 30 bin kişi olur. Niye mutsuzluğu tercih etsinler. Advocaat'ın ligi bitirdiğini artık görebiliyoruz. Aragones dönemi dışında Fenerbahçe son 5 haftayı hep görmüştür. Bu sene görebileceğini sanmıyorum"




#Rıdvan Dilmen
#Fenerbahçe
7 yıl önce