|

Rıdvan Dilmen: Türkiye'nin 1 numaralı futbolcusu Babel

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in performansından övgü dolu sözlerle bahseden Rıdvan Dilmen, "Şu andaki kafa yapısı olsaydı çok büyük kulüplerde oynayabilirdi" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak ve
12:51 - 4/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:36 - 4/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen Babel'in performansını değerlendirdi.
Rıdvan Dilmen Babel'in performansını değerlendirdi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ryan Babel'le ilgili dikkat çeken tespitlerde bulundu.

Babel'in çok farklı bir oyuncu olduğunu ifade eden Dilmen, Hollandalı futbolcu için, " Son bir yıldır Türkiye'nin en büyük oyuncusu" dedi.

NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Babel hakkında yaptığı açıklamalar şöyle;
"Quaresma ve Valbuena'ya saygım var ama Babel farklı bir oyuncu"
  • "Babel, geçen yılın ilk yarısından itibaren Türkiye'nin en büyük oyuncusu. İnanılmaz bir futbolcu. Beşiktaş'a geldi, 1-2 haftada form tuttu. Bir oyuncu bu kadar etili olabilir mi ya! Her türlü gidebiliyor. O da kendine yazık etmiş. Quaresma'nın bulduğu şansları bulsaydı şu anki kafa yapısıyla çok büyük kulüplerin oyuncusu olabilirdi. Devamlılığı var, çalım atıyor, topa mermi gibi vuruyor ve taktiği biliyor. Quaresma ve Valbuena'ya çok büyük saygım var ama bu farklı bir oyuncu. Geldiğinden bu yana Türkiye'nin bir numaralı futbolcusu Babel."

#Ryan Babel
#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce