|

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Gomis değerlendirmesi

Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılıların gollerini atan Batefimbi Gomis'le ilgili "Olağanüstü bir futbolcu değil ama olağanüstü bir mücadelesi var. İşini iyi yapıyor" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
08:49 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 09:11 - 17/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Dilmen, Gomis'in Kasımapaşa karşısındaki performansını yorumladı.
Dilmen, Gomis'in Kasımapaşa karşısındaki performansını yorumladı.

Galatasaray Süper Lig'in 5. haftasında Gomis'in attığı iki golle Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen, 5 lig maçında 7. golünü kaydeden Gomis'in performansıyla ilgili dikkati çeken değerlendirmelerde bulundu.

NTV Spor yorumcusu Dilmen'in Gomis'in performansıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle;
"Her maç sadece Gomis gol atmamalı"
  • "Gomis tek başına gol attı, Belhanda’nın pasıyla değil. Pres yaptı, topu dürttü. 2 kez ofsayttan çıktı. Gomis o heyecan, 5-10 saniyede geçen hareketlilik arasında topu çekti, vuruş yaptı. Gomis’te ben geldim, 3 alayım, 5 alayım yok. Sorumluluk sahibi. Her maç sadece Gomis gol atmamalı, diğer oyuncularında devreye girmesi lazım."


"Olağanüstü bir futbolcu değil ama
olağanüstü bir mücadelesi var"
  • "Gomis Bogdanovic gibi. Bogdanovic de Rusya maçında maç sonuna kadar yoktu ama maç sonunda yine gerekeni yaptı. İnan olağanüstü bir futbolcu değil ama olağanüstü bir mücadelesi var. İşini iyi yapıyor. İyi çalışıyor. Çok iyi para kazanıyordur helal hoş olsun. Adam futbolla yaşıyor. Kameraya saldırır gibi gidiyor golden sonra. Ben kulübüne saygı duyan, kıymetini bilen futbolcuya hiçbir şey demem isterse 3 maç gol atmasın."


#Batefimbi Gomis
#Galatasaray
7 yıl önce