|

Rıza Çalımbay ayrılığın sebebini açıkladı

Antalyaspor'da görevine son verilen teknik direktör Rıza Çalımbay ayrılışıyla ilgili, "Daha fazla krediyi hak ettiğimizi düşünüyordum" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak ve
12:35 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 12:59 - 19/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Rıza Çalımbay yönetiminindeki Antalyaspor ligdeki 5 maçında da galibiyet alamadı.
Rıza Çalımbay yönetiminindeki Antalyaspor ligdeki 5 maçında da galibiyet alamadı.

Deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay yaşanan ayrılık sonrası basın toplantısı düzenledi.

Antalyaspor'dan ayrılmayı kendisinin istemediğini ifade eden 54 yaşındaki teknik adam transferde fikir ayrılığı yaşadıklarını açıkladı.

Çalımbay'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
  • "Antalyaspor taraftarını unutmayacağım. Ne kadar vefalı taraftar olduklarını gösterdiler. Bu ayrılık benim istediğim bir ayrılık değil. Biz bırakıp gitmeyiz. Özellikle transferdeki fikir ayrılığı, ayrılığa neden oldu. Bu takımın çok başarılı olacağına inanıyorum. Bence bu ekibin 5 maçtan daha fazla krediye sahip olması gerekiyordu. Bazı şeyler için zaman tanımak gerekiyor. Başta kaptan Eto'o olmak üzere tüm takıma ve yönetime çok teşekkür ediyorum."
"Nasri sakat
"
  • "Transferlerimizin hepsi iyi ama zamanlaması yanlış. Nasri sakat. Galatasaray maçından önce adalesinde yırtık çıktı. Eğer G.Saray maçında penaltıyı atabilseydik her şey değişebilirdi. 5 maça baktığımız zaman, sakatlar, yeni gelen transferler gibi sıkıntılarla maçlara çıktık. Antalyaspor'un bundan sonra önü açık. 6 maç var 4'ü içeride, üstelik milli takım arası var. Yani Antalyaspor iyi olacak."



#Antalyaspor
#Rıza Çalımbay
7 yıl önce