|

Rus spikerden 'yönetim istifa' yorumu

Fenerbahçe'nin sahasında Krasnodar'ı ağırladığı mücadele esnasında tribünlerden yükselen "yönetim istifa" seslerine Rus spiker anlam veremedi.

Yeni Şafak
11:30 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:38 - 23/02/2017 Perşembe
DHA
Fenerbahçe sahasında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.
Fenerbahçe sahasında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşan Krasnodar'ın 1-1 beraberlik ile Fenerbahçe'yi saf dışı bırakması Rus basınında geniş yer buldu.



Rusya'daki yayıncı kuruluş Matç TV spikeri Fenerbahçe'nin ilk dakikalarda çok pozisyonlar bulduğunu söylerken, saha içinde futbolcuların çok agresif olduğuna dikkat çekti. Rus spiker ayrıca 'yönetim istifa' seslerine karşılık, "Fenerbahçeli taraftarlar bir şeye tepki gösteriyor ama anlamadım. Neler oluyor" cümlesini kullandı.



"UEFA'ya yolculuk devam ediyor"

Öte yandan yazılı basındaki yorumlarda Sport Express, "Advocaat'ın son işi" başlığını attı.



Komsomolskaya Pravda ise, "Krasnodar UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İstanbul'da düzenlenen maç 1-1 sona erdi. Krasnodar 7. dakikada Fedor Smolov'un golüyle öne geçti. 41. dakikada Fenerbahçe gol atmayı başardı, fakat Avrupa'ya veda etti" şeklinde özet geçerek maçı aktardı.



Champıonat.RU ise Krasnodar Teknik Direktörü Şalimov'un maç sonundaki "Manchester United bize gelirse taraftarlar mutlu olacak" ifadesine yer verdi.




#Fenerbahçe
#Krasnodar
7 yıl önce