|

Sağlam geliyoruz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, “Trabzonspor, ayağa kalkmak üzere sağlıklı bir zemine oturmuştur” derken, gelecek sezonla ilgili olarak ise, “Hep birlikte Trabzonspor'un arkasında durmamız kaydıyla, gerçekten iyi bir takımı ve coşkulu bir Trabzonspor'u inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 07:34 - 22/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Muharrem Usta
Muharrem Usta

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’dan önümüzdeki sezonla ilgili iddialı sözler geldi. “Zirvelerde dolaşan bir Trabzonspor'u inşa etmek için uğraşıyoruz” diyen başkan Usta, “Takım, belli standarda oturdu ama belirli eksikliklerimiz var. Bütçemizi de dikkate almak kaydıyla en doğru isimlerle Trabzonspor'u buluşturmanın gayretini gösteriyoruz. Transferler konusunda sorunlarımız var. Ama inanıyorum ki herkesi mutlu edecek tarzda takımımızın ihtiyacını karşılayacağız. Hep birlikte Trabzonspor'un arkasında durmamız kaydıyla gerçekten iyi bir takımı ve coşkulu bir Trabzonspor'u inşa edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

TRANSFERLER NOKTA ATIŞI OLACAK

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Trabzonspor Başkanı, “Nokta atışı 3 veya 4 oyuncuya ihtiyacımız var. Bu 3-4 oyuncuda hata yapmak istemiyoruz. 1 stoper, çeşitli özelliklere sahip birbirinden farklı ve tamamlayıcı 2 orta saha, bir de ön bölgede oynayacak oyuncu alacağız. Trabzonspor'un ekonomik sorunları bizi çok zorlamıyor olsa şu anda belki de 1-2 oyuncuyu açıklıyor olurduk. Ama isim açıklayınca maliyeti biraz daha ağır oluyor. İyi transfer yapmak çok kolay bir iş değil. Görüştüğümüz oyuncular var. Bayramda onlarla ilgili yol almak için Avrupa'ya gidiyorum” şeklinde konuştu.

KUTLAMALARDA ŞÖLEN OLACAK

Muharrem Usta, 2 Ağustos'ta kulübün 50. yılını kutlayacaklarını vurgulayarak, “50. yılımızda görkemli bir kutlamayı, Trabzon'da ve İstanbul'da, belki Anadolu'nun birkaç şehrinde, Avrupa ile aynı anda yapacağız. 50. yılın hepimiz açısından önemini vurgulayacak tarzda şölen yapacağız" dedi. Başkan Usta, futbolda 3 Temmuz süreciyle ilgili mücadelelerinin sürdüğünü belirterek, “İsviçre'de, oradaki hukukçularımızla birlikte geçenlerde bir toplantı yaptık. Şu anda başvuru hazırlıklarını tamamlıyoruz. Aksilik olmazsa sembolik anlamı da olduğu için 3 Temmuz'da FIFA'ya başvurumuzu yapacağız” ifadelerini kullandı.

#Trabzonspor
#Muharrem Usta
7 yıl önce