|

Şampiyonluk imzası

Bordo-mavililer, Gineli futbolcuyla 3, genç oyuncusu Barış ile ise 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yattara imza sonrası “Trabzon'da şampiyonluk yaşamak için kaldım” dedi. Başkan Şener gurbetçi Ceyhun Gülselam'la da anlaştıklarını söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 10/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 01:35 - 10/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Şampiyonluk imzası
Şampiyonluk imzası

Trabzonspor, Gineli İbrahima Yattara ve genç futbolcusu Barış Memiş ile sözleşme uzattı. İmza töreninde, Yattara'nın sözleşmesi 2011, Barış'ın ise sözleşmesi 2012 yılına dek uzatıldı. Başkan Şener, “Barış genç yeteneğimiz. Yattara ise genç yaşta keşfedilerek Trabzonspor'da yıldız olan bir oyuncu. Bu 2 oyuncumuzun sözleşmelerini de uzattık” dedi. Şener kaptan Hüseyin ile de 3 yıllığına anlaştıklarını da kaydetti. Yattara da, Trabzon'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

CEYHUN İMZAYA GELECEK

Transfer çalışmalarına açıklık getiren Şener, “Bitmiş olan transferler var. Ceyhun Gülselam hafta imzaya gelecek. H.Split'in forveti Rukavina ile sözleşme yapabiliriz. Arjantinli Colman'ın kulübü ve kendisiyle anlaştık. Tek sorun 4 aylık çocuğunun rahatsızlığı. Basel'den Majstorovic'in 11'inde maçı bitiyor. Bonservisi elinde. Giray ve Selçuk İnan'ın kulüpleriyle de görüşeceğiz” dedi. Şener, Floran Cernat konusunda tam olarak karar vermediklerini sözlerine ekledi.

16 yıl önce