|

Selçuk İnan kendisine kulüp arıyor

Galatasaray'da son yıllardaki performansıyla eleştirilerin hedefi olan Selçuk İnan'ın sarı kırmızılılardaki kariyeri sona erebilir. Son olarak Östersunds'la oynanan maçta taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaşan futbolcunun menajerlik şirketinin transfer çalışmalarında bulunduğu öğrenildi.

Yeni Şafak ve
14:17 - 3/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:00 - 3/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
2011-2012 sezonu başında Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan, sarı kırmızılılarda önemli başarılar elde etti.
2011-2012 sezonu başında Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan, sarı kırmızılılarda önemli başarılar elde etti.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ve Wesley Sneijder'in takımdan ayrılmasının ardından Selçuk İnan'la da yolların ayrılması gündeme geldi.

Özellikle Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a geri dönüşü sonrasında adı bordo mavili kulüple anılan futbolcunun menajerlik şirketinin transfer olasılıkları için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi.

Selçuk İnan taraftara kırgın

Galatasaray'ın birinci kaptanı durumunda olan Selçuk İnan'ın taraftar tepkisinden dolayı sarı kırmızılılardan ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğü aktarılırken bunu yönetimle de paylaştığı ifade edildi. Östersunds maçı sonrasında taraftarın ıslıklarına maruz kalan futbolcunun takımdan ayrılma konusunu menajeriyle masaya yatırdığı ve alternatifler konusunda bilgi aldığı aktarıldı.


Transferi için önü açılacak

Galatasaray yönetimi ise Selçuk İnan konusunda nötr durumunda. Sarı kırmızılı idareciler oyuncunun düşüncesine saygı göstereceğini iletirken transferiyle ilgili bir sıkıntı çıkarılmayacağı belirtildi. Yönetim şimdilik Selçuk İnan haberlerini yalanlasa da bazı idareciler futbolcuyla yolların ayrılmasını istiyor.

Trabzonspor Selçuk İnan'ı istemiyor

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a geri dönüşü sonrasında Selçuk İnan'ın da bordo mavili takıma gelebileceği konuşuluyor. Ancak bu transferin önündeki en büyük engel Trabzonspor taraftarı. Oyun sistemi anlamında Ersun Yanal'la tekrar çalışmak istediği iddia edilen Selçuk İnan'ın bordo mavili camiadan ayrılış şekli, bu transferin gerçekleşme ihtimalini düşük kılıyor.


#Galatasaray
#Selçuk İnan
7 yıl önce