|

Şenol Güneş: Kjaer'in forması güven vermedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbi sonrası ilk yarının sonunda gerginlik yaşadığı Simon Kjaer'e tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam, "Üzerime niye geldi, anlamadım. Türkçe mi biliyor. Ben hatalıyım, değilim, Kjare'e ne oluyor. Sana mı soracağım hesabı" dedi.

Yeni Şafak
23:26 - 5/02/2017 Pazar
Güncelleme: 00:47 - 6/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş maç sonu Simon Kjaer ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.
Şenol Güneş maç sonu Simon Kjaer ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.

Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti. Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada hakemi eleştirdi ve ilk yarının sonunda gerginlik yaşadığı sarı-lacivertli takımın savunmacısı Simon Kjaer'e tepki gösterdi.



Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şöyle;



"Sadece futbol oynamanın yetmediğini oyuncularım anladı"

"Hakem skora göre maç yönetmeye çalıştı. 11'e 10 kalınca Fenerbahçe iyi oynuyor. İyi de oynamaya çalıştı. Çıkarken yediğimiz gol, rakibe avantaj sağladı. Rakibi tebrik etmek doğru değil ama neticede kazanan bir takım var. Sadece futbol oynamanın yetmediğini oyuncularım anladı. Bazen onların da provake etmesi gerekir.



"Beni attırmak için el uzatmış olabilirdi"

"Benim Simon Kjaer ile bir işim yok. O nereden çıktı anlamadım. Ben bizim oyunculara bağırıyordum. Bizim oyunculara Van Persie'nin oyununa niye geliyorsunuz diyordum. Üzerime niye geldi, anlamadım. Türkçe mi biliyor. Ben hatalıyım, değilim, Kjare'e ne oluyor. Sana mı soracağım hesabı. Bir de en sakin buymuş. 2. yarı başlarında Kjaer elini uzattı, geriye kaçtım. Üzerindeki forma güven vermedi, beni attırmak için el uzatmış olabilirdi."







Ne yaşandı?

  • Oldukça gergin geçen maçın ilk yarısı sonra erdiğinde iki takım futbolcuları soyunma odasına giderken tünelde gerginlik yaşadı. Bu sırada Şenol Güneş, Fenerbahçeli futbolculara tepki gösterdi. Kjaer ve Van Persie'nin önüne geldiği teknik adamın Danimarkalı stoperin yüzüne bir hamlede bulunduğu görüldü. İkili arasındaki olayın büyümesi yedek kulübesindekilerin müdahalesiyle önlendi.









#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Simon Kjaer
7 yıl önce