|

Serdar Bali'den Onur Kıvrak'a tepki

Bordo-mavili kulübün eski futbolcusu Serdar Bali, dün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında formasını çıkarıp yere bırakan kaleci Onur Kıvark'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Yeni Şafak
13:34 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:50 - 25/04/2016 Pazartesi
Diğer
Onur Kıvrak, futbolcuların soyunma odasına gittiği anda formasını ve eldivenlerini Avni Aker'in çimlerine bıraktı ve 'ben artık yokum' şeklinde bir hareket yaptı.
Onur Kıvrak, futbolcuların soyunma odasına gittiği anda formasını ve eldivenlerini Avni Aker'in çimlerine bıraktı ve 'ben artık yokum' şeklinde bir hareket yaptı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile karşılaştığı karşılaşmada yaşanan olaylar sonrasında bordo-mavili takımın kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın saha kenarına gelerek formasını çıkarıp yere koyması ve bitti işareti yaparak soyunma odasına gitmesinin yankıları sürüyor.






'Trabzonspor forması giyerse ben Trabzonspor'u bırakırım'

Haber 61'de yer alan habere göre, katıldığı bir programda bu olayı değerlendiren Trabzonspor'un eski oyuncularından Serdar Bali, 'Onur bir daha Trabzonspor forması giyerse ben Trabzonspor'u bırakırım' ifadelerini kullandı.



Bali, 'Onur bir daha Trabzonspor forması giyerse ben Trabzonspor'u bırakırım. Senede 3 milyon Euro alıyorsun bırak git ya. 1461 Trabzon'un kalecisi Uğurcan ondan iyi değilse namerdim ya. Tepkini içeride yap. Geçen sene iyiydin ama bu sene yoksun. Sakatsın oynama bu maçta. 3 haftadır yoksun' dedi.



Onur Recep Kıvrak formasını ve eldivenlerini yeşil sahaya bırakıp 'ben artık yokum' şeklinde bir hareket yaptı. pic.twitter.com/i3UfObKPgJ Onur Kıvrak konuştu: Ne kızım kaldı, ne karım kaldıGökdeniz: Trabzonspor'u 'Onur'suz bırakma'






#Serdar Bali
#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
8 yıl önce