|

Sivas Belediyesporlu futbolcu kalp krizi geçirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sivas Belediyespor’da 32 yaşındaki forvet Mehmet Uğur Tülümen kalp krizi geçirdi.

Yeni Şafak
09:25 - 10/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:14 - 10/04/2017 Pazartesi
IHA
Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sivas Belediyespor’un sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile oynadığı ve 1-1 beraberlik ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından mücadelede 90 dakika forma giyen futbolcu Mehmet Uğur Tülümen bir anda rahatsızlandı.

Hastaneye kaldırılan Tülümen’in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Anjiyo yapılan futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sivas Belediyespor oyuncusunun sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • "Futbolcumuz Mehmet Uğur Tülümen kalp krizi geçirmiştir. Futbolcumuza hastanede müdahale edilmiş olup kendisine şu an için anjiyo yapılmıştır."
"Futbol oynayamaz"

Bu arada hastanın durumunun yoğun bakımda takip edildiğini ve genel durumunun iyi olduğunu dile getiren kardiyoloji uzmanı doktor Güllü Amioğlu Mert oyuncunun futbol hayatının bittiğini ifade ederek şunları söyledi:

  • "Ciddi sıkıntıları atlattı. Takibe devam edeceğiz. Bundan sonra belirli sporları yapabilir ama yarışmalı sporlardan uzak durması gerekiyor. Futbol oynayabileceğini zannetmiyorum, oynayamaz. Bunu kendisine söyledim, çünkü böyle bir durumda futbol gerçekten ciddi sakıncalar doğurur. Kendisi üzüldü ama bu duruma alışması gerektiğini belirttim."
#Sivas Belediyespor
#Mehmet Uğur Tülümen
7 yıl önce