|

Sneijder'den Hamzaoğlu'nun ekibine gollü cevap

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun ekibinde yer alan antrenör Fuat Buruk, Galatasaray'la oynanacak maç öncesinde Batalla'yı yorumlamış ve Arjantinli oyuncu için '3 tane Sneijder eder' ifadesini kullanmıştı. Sarı kırmızılı taraftarlar Bursaspor galibiyetinin ardından bu videoyu paylaşarak Fuat Buruk'a mesaj yolladı.

Yeni Şafak
22:19 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 22:39 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, 307 gün sonra Süper Lig'de golle buluştu.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, 307 gün sonra Süper Lig'de golle buluştu.

Hafta içerisinde Batalla için '3 tane Sneijder eder' ifadesini kullanan Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı Fuat Buruk, Galatasaraylı taraftarlar tarafından tepki çekmişti.



Sneijder'in Bursaspor maçında yıldızlaşmasının ardından sosyal medyada Fuat Buruk'un açıklamaları bir anda gündeme geldi. Sarı kırmızılı taraftarlar bu videoyu paylaşarak Bursaspor teknik heyetine göndermelerde bulundu.











Fuat Buruk ne demişti?


  • “Ben geldiğim zaman da, ilk tanıdığım zaman da söyledim. Kimse alınıp, kırılmasın. Ben hep, 'Batalla benim için 3 tane Wesley Sneijder eder' dedim. Batalla ile kimi kıyaslayabilirsin, Sneijder'i kıyaslayabilirsin. Onunla da çalıştım ama Batalla çok özel bir oyuncu. Karakteri çok farklı. Çok karakterli, çok düzgün ve yapıcı. Oyun zekası anlamında çok özel bir insan. Ben bir tane antrenmanı kaçırdığını da görmedim”





























#Galatasaray
#Bursaspor
#Sneijder
7 yıl önce