|

'Sneijder'in menajeri Fenerbahçe ile görüştü' iddiası

Galatasaray'da Igor Tudor'la yıldızı bir türlü barışmayan Wesley Sneijder'in sarı-kırmızılı takımla günlerinin sayılı olduğu dedikoduları gündemde yer alırken Hollanda'da kafaları karıştıran bir iddia ortaya atıldı.

Yeni Şafak
12:06 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:21 - 12/04/2017 Çarşamba
Diğer
Galatasaray'da Tudor'un gelişiyle birlikte mutsuz olduğu belirtilen Sneijder'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.
Galatasaray'da Tudor'un gelişiyle birlikte mutsuz olduğu belirtilen Sneijder'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajerinin Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için son 15 günde 3-4 kez İstanbul'a geldiği iddia edildi.

Habertürk'ün Hollanda basınından Jan Joost van Gangelen'e dayandırdığı habere göre; Sneijder'in menajeri Guido Albers, oyuncusunun transferi için İstanbul'a 3-4 kez geldi ve Fenerbahçe ile de görüştü.

Jan Joost van Gangelen verdiği istihbaratta "Guido, İstanbul'da Advocaat'ın takımıyla da görüştü. Bu görüşme bir transfer görüşmesi mi bilmiyorum. Wes'i boğazın diğer yakasında görür müyüz? Bunu Türkler bizden daha iyi biliyordur." diye konuştu.

Sneijder'in Galatasaray'la sözleşmesi gelecek sezonun sonunda sona erecek.

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Wesley Sneijder
7 yıl önce