|

Suriyeli Adem Milli Takımımız için oynayacak

Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, futbol yeteneği ile ön plana çıkıyordu. Türkiye'de Adem Metin Türk ismini alan 13 yaşındaki futbolcu 14 Yaş Altı Milli Takımı'na seçildi.

Yeni Şafak
17:24 - 5/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:21 - 6/04/2017 Perşembe
Diğer
​​Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, Milli Takımımız için oynayacak.
​​Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, Milli Takımımız için oynayacak.

Suriye'deki savaş ve zulüm yüzünden ülkesini terk etmek zorunda kalan 2004 doğumlu Adem Allavi, futbol yeteneği ile ön plana çıkıyordu. 2015 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve Adem Metin Türk ismini alan genç futbolcu kısa süre içerisinde yetenekleri ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Sabah'ın haberine göre; Avcılar'da Soma Aslangücü Spor'da futbol oynayan Adem başarısının karşılığını aldı ve Teknik Direktör Güngör Şahinkaya tarafından 14 Yaş Altı Milli Takımı'na seçildi. Birçok takım tarafından transfer edilmek istenen Adem'in hedefi A Milli Takım'a kadar yükselmek ve örnek aldığı Arda Turan gibi Barcelona'da futbol oynamak...

Adem, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret etmişti.
#Adem Allavi
7 yıl önce