|

Talisca'yı izliyorlar

Beşiktaş'ın sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca'nın Premier Lig devi Liverpool'un takibinde olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
09:41 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:06 - 27/02/2017 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş formasıyla 18 maça çıkan Talisca, 8 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.
Beşiktaş formasıyla 18 maça çıkan Talisca, 8 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Siyah-beyazlı taraftarların bonservisinin alınması için kampanya başlattığı Anderson Talisca'ya Premier Lig'den talip çıktı.



Skorer'de yer alan habere göre Liverpool'un, Talisca'yı gündemine aldığı ve scoutların 22 yaşındaki futbolcunun maçlarını sürekli takip ettiği belirtildi. Sezon başında Beşiktaş'la 2 yıllık kiralık sözleşme imzalayan yetenekli oyuncu için transfer raporu tutulduğu da aktarıldı.



Satın alma opsiyonu 25 milyon euro

Anderson Talisca'nın özel sözleşmesinde Beşiktaş lehine 25 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Siyah-beyazlılar 2017-18 sezonu sonunda bu hakkı kullanmaz veya farklı bir bedel karşılığında Benfica ile anlaşamazsa Brezilyalı futbolcu Portekiz kulübüne geri dönmek zorunda kalacak.




  • Avrupa'nın en fazla gelecek vaat eden futbolcularından biri olan Brezilyalı Talisca gösterdiği performansla kısa sürede Beşiktaş taraftarının beğenisini kazandı.

-

















#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Liverpool
7 yıl önce