|

TFF 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor

TFF 1. Ligde 20. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 14'e yükseldi. Yalnızca 4 takım sezona başladığı antrenörlerle yoluna devam ediyor.

Yeni Şafak
11:31 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 11:37 - 14/02/2017 Salı
AA
Son olarak Eskişehirspor'da Alpay Özalan'ın görevine son verilmişti.
Son olarak Eskişehirspor'da Alpay Özalan'ın görevine son verilmişti.

TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunda ilk 20 haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 14'e yükseldi.



Ligde son olarak Eskişehirspor, teknik direktör Alpay Özalan ile yollarını ayırdığını duyurdu. Daha önce Büyükşehir Gaziantepspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Denizlispor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Samsunspor, Sivasspor, Ümraniyespor, Şanlıurfaspor, Giresunspor ve Elazığspor da teknik heyetlerinde değişikliğe gitmişti.



TFF 1. Lig'de, Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz geçen yıl olduğu gibi takımlarının başında yer alıyor. Boluspor'da Fuat Çapa, Göztepe'de Okan Buruk da sezon başından beri görevlerini sürdürüyor.





Toplam 14 takımın teknik adam değiştirdiği ligde Altınordu, Boluspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor olmak üzere 4 ekip ise sezona başladıkları teknik direktörlerle devam ediyor.






#TFF 1. Lig
#Teknik Direktör
7 yıl önce