|

TT Arena kapalı gişe

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanacak derbide TT Arena'nın bu sezon ilk kez dolu olması bekleniyor.

Yeni Şafak
13:39 - 22/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:52 - 22/04/2017 Cumartesi
IHA
Galatasaray-Fenerbahçe maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Galatasaray-Fenerbahçe maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00'da Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu sezon kötü gidişat ile tribünleri de dolduramayan sarı-kırmızılılarda derbi büyük ilgi görürken, 25 bin bilet satıldığı öğrenildi.

TT Arena'da oynanacak olan dev derbide stadın tamamen dolması bekleniyor. Derbide ayrıca 2 bin 500 Fenerbahçe taraftarı izleyecek.

Beşiktaş derbisi

Bu sezon Süper Lig'in 22. haftasında TT Arena'da oynanan Galatasaray-Beşiktaş mücadelesini 38 bin 373 seyirci izlemişti. Karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyeti ile tamamlanırken, siyah-beyazlıların tek golünü Talisca kaydetmişti.

Fenerbahçe taraftarı, 6 yıl sonra TT Arena’da

Galatasaray deplasmanında 6 yıl aradan sonra boy gösterecek olan Fenerbahçe taraftarı, toplu olarak stada hareket edecek. Yarın saat 13.00’te Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı’na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacak. Kurulacak olan güvenlik noktalarından, TT Arena’ya gidecek olan Fenerbahçe taraftarları geçerek Ülker Stadyumu Protokol Tribünü önünde hazır bulunacak. Bu noktada yapılacak olan bilet kontrolleri ve üst aramalarının ardından, kulüp tarafından organize edilen otobüslerle saat 15.00 itibariyle toplu olarak TT Arena’ya gidilecek.


#TT Arena
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Süper Lig
7 yıl önce