|

'Tudor Cavanda'yı otobüsten kovdu' iddiası

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Gençlerbirliği maçı öncesi takım otobüsüne binen Cavanda'yı görünce "İsmin kadroda yer almıyor. Formayı hak edenlerle devam edeceğiz" diyerek oyuncusunu otobüsten indirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:21 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:02 - 13/03/2017 Pazartesi
Diğer
Disiplinden taviz vermeyen Tudor'un Cavanda'yı gözden çıkardığı belirtildi.
Disiplinden taviz vermeyen Tudor'un Cavanda'yı gözden çıkardığı belirtildi.

Gençlerbirliği maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ile Belçikalı oyuncu Luis Cavanda arasında ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre kadroya almadığı Cavanda'yı takım otobüsüne bindiğini gören Hırvat teknik adam, "Bu otobüste yerin yok" diyerek futbolcusunu indirdi.



Sözcü'nün iddiasına göre olay şöyle gerçekleşti;



"Formayı hak edenlerle devam edeceğiz
"

Kadroya alınmayan Belçikalı oyuncu öyle ilgisiz davrandı ki yine de TT Arena'ya giderek takım otobüsüne bindi. Tudor ise bu durumu affetmedi. Cavanda'yı takım otobüsünde görünce şaşıran Hırvat teknik adam, yıldız oyuncunun yanına giderek otobüsten inmesini istedi. Tudor, "İsmin kadroda yer almıyor. Galatasaray için en iyisini veremeyecek, takımına sahip çıkamayacak oyuncunun aramızda yeri yok. Formayı hak edenlerle devam edeceğiz" sözleriyle Cavanda'yı adeta otobüsten dışarı attı.



Hırvat teknik adamın yeni sezonda kadroda görmek istemediği belirtilen Cavanda'nın ya kiralanacağı ya da satılacağı aktarıldı.



  • Sezon başında Trabzonspor'dan 1.8 milyon euroya transfer edilen Luis Cavanda, sadece 5 Süper Lig maçında forma şansı bulabildi. Türkiye Kupası'nda ise 6 maçta oynayan Belçikalı oyuncu skora katkı yapamadı.



#Igor Tudor
#Galatasaray
7 yıl önce