|

Tudor istedi Conte onay verdi

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un Conte'yle görüşme yaparak bonservisi Chelsea'de bulunan genç orta saha Mario Pasalic'in transferini bitirme aşamasına getirdiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:55 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:37 - 23/06/2017 Cuma
Diğer
Tudor'dan eski takım arkadaşı Conte'ye transfer telefonu...
Tudor'dan eski takım arkadaşı Conte'ye transfer telefonu...
Galatasaray
’da, Teknik Direktör Igor Tudor’un transferini istediği Mario Pasalic için Chelsea’nin hocası Antonio Conte yeşil ışık yaktı.

Skorer'de yer alan habere göre Tudor, Juventus’taki eski takım arkadaşı olan Conte’yi arayarak bu transferde kendilerine yardımcı olmasını istedi. İtalyan futbol adamı, İngiliz kulübünün bu futbolcuyu Galatasaray’a satması için aracılık edeceği sözünü verdi.

Transferi an meselesi

Sarı-kırmızılıların Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan genç oyuncu için 2.5 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edilirken, transferin an meselesi olduğu aktarıldı.


Tudor ısrarcı

Igor Tudor’un Hırvatistan’da Hajduk Split’i çalıştırdığı dönemde şans verip gelişiminde önemli bir pay sahibi olduğu Pasalic’in transferine çok önem verdiği bildirildi.

  • Geçen sezonu Milan’da kiralık olarak geçiren Pasalic Seria'da çıktığı 24 maçta 5 gol kaydederken 1 de asist yaptı. Hırvatistan’ın tüm genç yaş milli takımlarında forma giyen oyuncu, 2014’te ilk kez teknik direktör Kovac tarafından kadroya çağrıldı. 22 yaşındaki futbolcu A Milli Takım formasını 2 maçta giydi.
Merkez orta sahada görev yapan Pasalic'in nasıl bir futbolcu olduğuna dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;


#Mario Pasalic
#Galatasaray
7 yıl önce