|

Tudor'a sevindirici haber: İkisi de gönderiliyor

Gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray, Manchester City'den Denayer ve Mangala'yı gündemine almıştı. İngiliz kulübü iki oyuncu için de gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Yeni Şafak
10:56 - 4/04/2017 Salı
Güncelleme: 11:12 - 4/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un transfer listesinde olan iki isim için sarı kırmızılılara sevindirici haber geldi.
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un transfer listesinde olan iki isim için sarı kırmızılılara sevindirici haber geldi.

Galatasaray'ın defans hattına yapacağı takviye için ismi geçen futbolculardan Denayer ve Mangala'nın transferlerinde önemli bir gelişme yaşandı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola iki futbolcuyu da gelecek planlarında düşünmediğini belirtti.

Uzun süredir stoper arayışlarında bulunan sarı kırmızılıların iki oyuncu için de kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi. Tudor'un da onay verdiği iki isim için ilerleyen günlerde sıcak gelişmelerin yaşanacağı ifade edildi.

Mangala, bu sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiriyor.

Cenk Ergün'den transfer mesajı

Galatasaraylı yönetici Cenk Ergün, Adanaspor'u 4-0 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada stoper transferi için 'önemli bir isimle görüşüyoruz' ifadesini kullanmıştı. Bu futbolcunun Mangala olduğu iddia edilirken Denayer'in de gündemde olduğu belirtildi.


#Denayer
#Mangala
#Galatasaray
7 yıl önce