|

Tudor'un istediği 3 isim imza aşamasında

Yeni sezona büyük hedeflerle giren Galatasaray'da 3 isimle imza aşamasına gelinde. Sezonu en erken açacak kulüp olacak sarı kırmızılıların transferleri kampa yetiştirmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
14:44 - 8/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:23 - 8/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un istediği 3 futbolcunun transferleri bitme noktasına geldi.
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un istediği 3 futbolcunun transferleri bitme noktasına geldi.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılılarda sportif direktör Cenk Ergün, Batefimbi Gomis, Vlad Chiricheș ve Belhanda'nın transferlerinde imza aşamasına geldi.

Batefimbi Gomis her an açıklanabilir

Galatasaray'ın transfer dönemi başında ilk talip olduğu isim olan Batefimbi Gomis'in imzasına kesin gözüyle bakılıyor. 32 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapması beklenen sarı kırmızılıların futbolcuya da 3 milyon euro dolaylarında yıllık ücret ödeyeceği konuşuluyor.

Fransız futbolcunun menajeri de konuyla ilgili konuştu;
  • "Gomis'in durumu perşembe ya da cuma günü netlik kazanacaktır. Kendisi şu an Bali'de tatilde. Galatasaray'ın teklifi masada duruyor ve oldukça ilginç ancak Gomis halen Swansea City'nin futbolcusu."

İtalyan basını '
Chiricheș' bitti diyor

Yeni sezonda defans hattına direkt oynayacak ve hava toplarında etkili bir ismi almak isteyen Galatasaray, Tudor'un isteği doğrultusunda Napoli'den ayrılacağı konuşulan Vlad Chiricheş'le görüşmelere başladı. Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılıların İtalyan kulübüne de 2.5 milyon euro önerdiği ve haber beklediği belirtiliyor.
  • Rumen defans oyuncusu bu sezon Napoli formasıyla 16 resmi maça çıktı. Chiricheș bu mücadelelerde 2 gol attı.

Belhanda 'tamam' kulübü ikna edilmeye çalışılıyor

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı bir diğer isim ise Faslı yıldız Belhanda. Sarı kırmızılıların 27 yaşındaki futbolcuyla sözleşme şartlarında el sıkıştığı ancak kulübüyle pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Oyuncu cephesinde her şeyin olumlu olduğu aktarılırken kulübün 7 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yapmasının beklendiği ifade edildi.

  • Bu sezon Fransa Lig 1 takımlarından Nice'te kiralık forma giyen Belhanda, 36 resmi maçta 3 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi.

https://www.youtube.com/embed/aJ8wetepLlQ

#Galatasaray
#Gomis
#Belhanda
#Chiricheș
7 yıl önce