|

Tudor'un PAOK'tan ayrılık sebebi şaşırttı

Galatasaray'ın takımın başına getirmek için görüşmelerde bulunduğu Igor Tudor'la ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:27 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 13:43 - 14/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'ın teknik direktörlük görevi için görüştüğü Igor Tudor, PAOK'ta ciddi sıkıntılar yaşamıştı.
Galatasaray'ın teknik direktörlük görevi için görüştüğü Igor Tudor, PAOK'ta ciddi sıkıntılar yaşamıştı.

Menajerinin Galatasaray'la görüştüğü Igor Tudor'un Yunanistan kariyeriyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın PAOK'ta çalıştığı dönemde yaptırdığı idmanlar sebebiyle futbolcularla sıkıntı yaşadığı ve Yunan ekibinden bu sebeple ayrıldığı aktarıldı.



Karabükspor'da da sert idmanlar yaptıran genç teknik adamın Galatasaray'da da aynı metodu uygulayıp uygulamayacağı merak konusu oldu. Bunun yanı sıra Karadeniz ekibinde çoğu mücadelede 3-5-2 sistemini kullananan Tudor'un Galatasaray'da sistem değişikliğine gidip gitmeyeceği de merak edilenler arasında.



Prandelli zamanında sıkıntı çıkmıştı

Galatasaray'ın Prandelli ile çalıştığı dönemde İtalyan teknik adamın uyguladığı idman metotları futbolcular tarafından olumsuz karşılanmış ve kulüp içinde huzursuzluk doğurmuştu. Yaşanan o süreç Prandelli'nin gönderilmesiyle sonuçlanmıştı. Tudor'un imzasından sonra bu sürecin nasıl işleyeceği taraftarların merak ettiği konular arasında.













#Galatasaray
#Igor Tudor
7 yıl önce
default-profile-img