|

Turgut Doğan Şahin: Trabzonspor'a istemeyerek gittim

Kasımpaşalı futbolcu Turgut Doğan Şahin, 2014-2015 sezonunda Trabzonspor'a transfer sürecinin zorlu geçtiğini belirterek, "İstemeyerek gittim diyebilirim" dedi.

Yeni Şafak
11:03 - 21/03/2017 Tuesday
Güncelleme: 19:51 - 24/03/2017 Friday
IHA
Turgut Doğan Şahin Trabzonspor'a transfer olmuş ancak bordo-mavili formayı giyemeden takımdan ayrılmıştı.
Turgut Doğan Şahin Trabzonspor'a transfer olmuş ancak bordo-mavili formayı giyemeden takımdan ayrılmıştı.

Süper Lig'de ikinci yarı çıkışa geçen Kasımpaşa'nın 29 yaşındaki futbolcusu Turgut Doğan Şahin kariyeri ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.



"Yönetim beni transfer etti"

2014-2015 sezonunda Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olduğu dönem ile ilgili konuşan Şahin, "Trabzonspor ile transfer sürecim sıkıntılı geçti. İstemeyerek gittim diyebilirim. Yönetim beni transfer etti. Benden sonra da hoca transfer edildi. Kampta çok kalabalıktık. 30-35 oyuncu grubu vardı. Hoca hiç kimseyi tanımıyordu. Beni oraya başkan çok istedi diye gittim. Bize orada denenmeye gelmişiz muamelesi yapıldı. Ben Halilhodzic ile çalışmak istemediğim için kendi isteğimle ayrıldım” dedi.



"Sözleşme konusunda yönetimle görüşmedik"

Sezon sonu Kasımpaşa ile bitecek sözleşmesi hakkında da konuşan Şahin, “Buradan önce yarım sezon oynamadım. Nasıl gideceğini bende kulüpte kestiremiyordu. İlk önce 1 senelik anlaşma yaptık. Şu an benim adıma her şey iyi gidiyor. Kulüpte iyi gittiğini düşünüyorsa oturur, konuşuruz. Şu anlık bir görüşme yok. Kasımpaşa için hayırlı ne ise o olur inşallah” açıklamasını yaptı.









#Trabzonspor
#Turgut Doğan Şahin
#Kasımpaşa
7 years ago