|

Umut Bulut: Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş

Kayserispor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Beşiktaş'ın yeni sezona hazır olduğunu belirterek şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:29 - 1/08/2017 Salı
Güncelleme: 12:37 - 1/08/2017 Salı
AA
Umut Bulut ligde bu sezonki şampiyonluk favorisini açıkladı.
Umut Bulut ligde bu sezonki şampiyonluk favorisini açıkladı.

Kayserispor'un deneyimli golcüsü Umut Bulut, Süper Lig'de önümüzdeki sezon da en büyük şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Salzburg şehrinde açıklamada bulunan Umut şunları ifade etti:

  • "Beşiktaş, bana göre en hazır durumda olan ve en iyi takım. Oturmuş kadrosuna her sene birkaç nokta transfer yapıp istikrarlı şekilde yollarına devam ediyorlar. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş."

Trabzonspor ve Galatasaray gibi takımların formalarını da giyen deneyimli futbolcu, şampiyonluk yarışı hakkında şunları kaydetti:

  • "Beşiktaş'ın hazır bir kadrosu var. Başakşehir'in de iyi transferler yaptı. Galatasaray da önemli transferlere imza attı, Fenerbahçe ve Trabzonspor da büyük takımlar ama oturmuş kadrosuyla bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. İlk 5-6 bu takımlar arasından oluşur. Biz Anadolu takımları için önemli olan 6-7'yi zorlayabilmek. Hedefimiz de bu. Çünkü bu takımların kalitesine yaklaşmak Anadolu takımları için zor ama bu yolda mücadele vereceğiz."

#Futbol
#Kayserispor
#Spor Toto Süper Lig
#SÜPERLİG
#Umut Bulut
7 yıl önce