|

Ünal Aysal: Başkan olmaya niyetim yok

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takıma yeniden başkan olup olmayacağı ile ilgili, "Galatasaray'da yeniden başkan olma niyetim yok" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
14:31 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 14:41 - 19/02/2017 Pazar
Diğer
Ünal Aysal Galatasaray'a tekrardan başkan olmayı düşünmediğini söyledi.
Ünal Aysal Galatasaray'a tekrardan başkan olmayı düşünmediğini söyledi.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, geri dönüp dönmeyeceğiyle alakalı flaş açıklamalar yaptı.



Ünal Aysal'ın sözlerinden öne çıkanlar şunlar:


"Galatasaray'ın yıpranmasını kabullenemem"


  • Taraftardan talep var. Ama ben Galatasaray'dan istifa ettim. Bırakmak için sebeplerim vardı. Ve bugün o sorunlar değişmedi. İnsana 'o gün ayrıldıysan, bugün neden dönüyorsun' diye sorarlar. Bu soruyla karşılaşmak istemiyorum. Onun için Galatasaray'da yeniden başkan olma niyetim yok. Diğer yandan Galatasaray'ın yıpranmasını kabullenemeyecek kadar koyu bir taraftarım. Bu yüzden her gün 'Galatasaray nasıl başarılı olur' diye düşünüp, çalışmalar yapıyorum.

Başkan olmadan da Galatasaray'a destek verebileceğini anlatan Ünal Aysal, "Yönetime girmek şart değil. Galatasaray marka değerinin artması için gereken neyse yapmaya hazırım" dedi.



Akşam'a konuşan Aysal son olarak sarı-kırmızılı takımın marka değerine değindi ve şunları söyledi:


  • "Çok açık bir şekilde düştü. Ben geldiğimde GS aynı borçlara sahipti ama ben bir gün bile 'borçluyuz, fakiriz' demedim. Türkiye'de spor kulüplerinin hepsi borçludur. Böyle bir sistem içinde en büyük hata 'öldük bittik' edebiyatı yapmak. Maalesef bugünkü yönetim bu hatayla başladı işe."


#Ünal Aysal
#Galatasaray
7 yıl önce