|

Vagner Love'dan Beşiktaş'a övgü

Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Süper Lig, her geçen gün kalitesini artırmaya devam ediyor erken "Bana göre ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:14 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 12:30 - 23/05/2017 Salı
AA
Vagner Love Süper Lig'de gol kralı olmaya çok yakın.
Vagner Love Süper Lig'de gol kralı olmaya çok yakın.

Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love verdiği röportajda, Süper Lig'le ilgili düşüncülerini, Türkiye'deki günlerini anlatıp gol krallığı yarışını değerlendirdi, futbola başlangıcından bugüne geliş hikayesini özetledi.

Süper Lig'de attığı 21 golle, gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızı, "Süper Lig, kaliteli ve zorlu bir lig. Her geçen gün kalitesini artırmaya devam ediyor. Biraz daha yeni fikirlere açık olmak lazım. Farklı görüşteki insanlar, ligin kalitesini artıracaklardır. Bu sezon güzel bir rekabet vardı. Bana göre ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

"Alanya'da kalıp kalmamam başkanımızın elinde"

Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco'dan ayrılma kararı aldığı dönemde en iyi teklifi Aytemiz Alanyaspor'dan aldığını anlatan 32 yaşındaki oyuncu, "O dönemde söylendiği gibi Türkiye'deki büyük takımlardan teklif almadım. Alanya, bana çok ciddi bir teklifte bulundu ve Alanya'yı seçtim" şeklinde konuştu.

Vagner Love, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediği yönündeki haberlerle ilgili şunları kaydetti:

  • "Bana ulaşan bir teklif yok. Gelmişse bile bunu başkanımız biliyordur. Bir yıl daha sözleşmem var ve gelecek sezon Alanya'da kalıp kalmamam başkanımızın elinde. Ancak gerçekten burada çok mutluyum, ailem çok mutlu, bu da beni konsantre ediyor. Umarım herkes için en hayırlısı olur."
"Cenk Tosun müthiş bir futbolcu"

Brezilyalı yıldız, gol krallığı yarışındaki en yakın rakibi Beşiktaş'ın forveti Cenk Tosun'la ilgili, "Cenk Tosun müthiş bir futbolcu. Önünde uzun yıllar var, güzel bir kariyere sahip olacaktır diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Gol atamadığı dönemde taraftarların gerçekleştirdiği "Gol duası"ndan haberi olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu, şöyle devam etti:

  • "Ne kadar çok isterseniz o olur. Gol atamadığım dönemde taraftarlarımız gibi ben de dua ettim. Kramponlarımı elime aldım ve dua ettim. Sadece gol atayım diye dua etmedim, ben Allah'ın bana en iyiyi vermesini istedim. O arkadaşlar bana çok pozitif bir enerji yükledi diye düşünüyorum. Belki de duaları kabul oldu, şu an hepimiz mutluyuz."
"Love lakabını aldığım için utanıyorum"

Gerçek adı Vagner Silva de Souza olan Brezilyalı futbolcu, 'Love' lakabını aldığı hikayeyi anlatmaya utandığını söyledi.

Brezilyalı yıldız golcü, 'Love' lakabını almasını şöyle anlattı:

  • "Bu, çok utanç verici bir olay. 18-19 yaşındayken kampa kız arkadaşlarımız geldi, o olaydan sonra adımın arkasına 'Love'ı eklediler. Bu lakabı aldığım için utanıyorum. Futbolcular, adının bu tarz bir şeyle anılmasından utanır ama artık benim adım öyle kaldı. 'Love' lakabı, üzerime yapıştı."

Vagner Love golünü eşi, annesi ve tüm annelere hediye etti. #AnnelerGunu

Aytemiz Alanyaspor (@alanyaspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Aytemiz Alanyaspor
#Beşiktaş
#Vagner Love
7 yıl önce