|

Van Persie'nin bu fotoğrafı olay oldu!

Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester'dan transfer ettiği Van Persie'nin Molde'de çekilen bir fotoğrafı İngiltere'de gündem oldu.

Yeni Şafak
17:45 - 28/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:58 - 28/11/2015 Cumartesi
Diğer

2012'de Arsenal'den Manchester United'a sansasyonel bir şekilde transfer olan Robin Van Persie, bu kararıyla Arsenal taraftarlarını yıkmıştı. Bazı taraftarlar Van Persie'yi asla affetmeyeceklerini söyleyip formasını bile yakmıştı.



Bu çok konuşulan transferin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen Arsenal taraftarı Van Persie'yi hala unutamıyor. Öyle ki Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi için gittiği Molde'de çekilen bir fotoğraf Arsenalli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Fotoğrafta Molde'ye gelen Fenerbahçe'yi karşılayan kafilede küçük bir taraftar Robin Van Persie'ye forma imzalatıyor.



Fakat Hollandalı yıldızın imzaladığı formanın Manchester United forması olması ve bu imzanın Arsenalli küçük bir taraftarın dramatik bakışları önünde gerçekleşmesi İngiltere'de gündem oldu.




Habertürk'te yer alan habere göre; İngiliz Daily Mirror Gazetsi "Van Persie, Arsenalli küçük bir çocuğun perişan bakışları önünde United forması imzaladı. Eminiz ki Van Persie ufaklığı üzmek istememiştir fakat çocuğun nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığını görebilirsiniz. Umarız Robin, onun da formasını imzalamıştır" şeklinde yorumladı.



#van persie
#molde
#arsenal
#fenerbahçe
8 yıl önce