|

Varane: Telefonu Zidane'ın yüzüne kapattım

Real Madrid forması giyen Fransız yıldız Raphael Varane, Lens forması giydiği dönemde Zinedine Zidane'ın kendisini Real Madrid'e transfer etmek için aradığını ancak üniversiteye hazırlandığı için telefonu Fransız çalıştırıcının yüzüne kapattığını söyledi.

Yeni Şafak
12:22 - 19/05/2017 Cuma
Güncelleme: 12:36 - 19/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Raphael Varane tam 6 sezondur eflatun-beyazlı formayı giyiyor.
Raphael Varane tam 6 sezondur eflatun-beyazlı formayı giyiyor.

Real Madrid'in Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane, teknik direktör Zinedine Zidane'la ilgili ilginç bir anısını anlattı.

2011 yılında Zinedine Zidane'ın, Real Madrid'in sportif direktörlüğünü yaptığı sırada kendisini aradığını ancak üniversite sınavına hazırlandığı için telefonu Fransız antrenörün yüzüne kapattığını söyleyen yıldız oyuncu, Real Madrid TV'de şunları ifade etti:

  • "Üniversite sınavına hazırlanıyordum. Telefonum çaldı. Karşıdaki kişinin kim olduğunu bilmeden açtım. Dinlemeye devam ettim çünkü sesini tanımıştım. Bu kişi Zidane'dı. Ona başka zaman konuşmamız gerektiğini zira üniversiteye giriş sınavına hazırlandığımı söyledim ve telefonu kapattım. Daha sonra bunu arkadaşlarıma anlattığımda bana 'Deli misin? Zidane seni Real Madrid'e transfer etmek istiyor' dediler."

#Raphael Varane
#Real Madrid
7 yıl önce