|

Vardy: Ölüm tehditleri alıyorum

Leicester City'de forma giyen 30 yaşındaki İngiliz forvet Jamie Vardy, eski antrenörleri Ranieri'nin kovulmasında payı olduğu gerekçesiyle ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:25 - 21/03/2017 Tuesday
Güncelleme: 19:52 - 24/03/2017 Friday
Yeni Şafak
Vardy bu sezon 36 maçta 10 gol kaydetti.
Vardy bu sezon 36 maçta 10 gol kaydetti.

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Jamie Vary, Claudio Ranieri'nin teknik direktörlük görevinden alınmasının ardından ölüm tehditleri aldığını açıkladı.



30 yaşındaki oyuncu, İtalyan teknik adamın takımdan gönderilişinde payının olduğu suçlamaları için 'acı verici' ve 'yanlış' ifadelerini kullandı.



İngiliz yıldız The Sun'a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


  • "Bu berbat bir şey. Bir hikaye okumuştum. Sevilla maçının ardından takımla toplantı yaptığım yazıyordu oysa ben orada üç saat doping kontrolü için bekledim. Kötü olan şey şu; ailemle ve çocuklarımla alakalı ölüm tehditleri alıyorum. İnsanlar eşimin aracının önünü kesiyorlar ve arkada çocuklarım var."
Ranieri'nin görevine son verilmesinin ardından Leicester City'nin üst üste iyi sonuçlar almasının ardından takımın golcüsü Vardy hakkında, İtalyan teknik adamın gidişinin baş sorumlusu olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.






#Jamie Vardy
#Leicester City
7 years ago