|

Xabi Alonso: Kendimi gururlu hissediyorum

Sezon sonunda futbolu bırakma kararı alan Bayern Münih'in İspanyol yıldızı Xabi Alonso çıktığı basın toplantısında, "Geriye baktığım zaman, kendimi yaptıklarımdan dolayı gururlu hissediyorum. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
15:36 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 15:58 - 10/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Xabi Alonso kariyerinde Liverpool, Real Madrid ve Bayern Münih gibi takımlarda forma giydi.
Xabi Alonso kariyerinde Liverpool, Real Madrid ve Bayern Münih gibi takımlarda forma giydi.

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen sezon sonu futbol kariyerini noktalayacağını duyuran Xabi Alonso, Eintracht Frankfurt maçı öncesi basın toplantısına çıktı.



İspanyol yıldız Bayern Münih'te oynamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken kariyeriyle ilgili şunları söyledi:


  • "Geriye baktığım zaman, kendimi yaptıklarımdan dolayı gururlu hissediyorum. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Futbolu sevdiğin zaman, daima en büyük kulüplerde oynamak istersin. Bayern Münih de bunlardan biri. Geleceğimle ilgili, çok fazla düşüncem var ama henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sezon sonuna odaklandım."

Basın toplantısında Xabi Alonso'ya eşlik eden teknik direktör Carlo Ancelotti de oyuncusu hakkında şöyle konuştu:


  • "Bayern büyük bir oyuncu kaybetti ama onun bu kararını kabul etmemiz gerekiyor. Gelecek için, Xabi'nin iyi bir antrenör olmak için gerekli tecrübesi ve kapasitesi var."









#Xabi Alonso
#Bayern Münih
7 yıl önce