|

Yaya Toure Manchester City'den ayrılıyor

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Yaya Toure'nin menajeri verdiği röportajda oyuncunun sezon sonu takımdan ayrılacağını ancak Çin ya da Amerika'ya transfer olmayacağını söyledi.

Yeni Şafak
12:00 - 18/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:49 - 20/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Yaya Toure Guardiola ile uzun süre sorun yaşadıktan sonra özür dileyerek takıma dönmüştü.
Yaya Toure Guardiola ile uzun süre sorun yaşadıktan sonra özür dileyerek takıma dönmüştü.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Yaya Toure'nin menajeri Dimitri Seluk, oyuncunun geleceğine dair flaş açıklamalar yaptı.



Sky Sports'a verdiği röportajda Fildişi Sahilli futbolcunun sezon sonunda Manchester City'den ayrılacağını söyleyen Seluk, ezeli rakipleri Manchester United'a açık kapı bırakarak şunları söyledi:


  • "Manchester United? Neden olmasın. Eğer bize bir teklif gelirse görüşürüz. Jose Mourinho çok iyi bir antrenör. Zlatan'la Yaya Toure de Barcelona'da birlikte oynamışlardı. Bazı kulüpler bizimle iletişime geçti. Şu an üç seçeneğimiz var. Çin ya da MLS'ten bahsetmiyorum çünkü Yaya Toure Avrupa'da oynayacak. İspanya ve İtalya'dan kulüplerle görüştük. Dünden beri, resmi olarak başka kulüplerle görüşmeye başladık. Marttan önce Yaya kimseyle görüşmedi çünkü kulübüne saygı duyuyor ancak haziran sonuna kadar bu şekilde olmayacak."







#Dimitri Seluk
#Yaya Toure
#Manchester City
7 yıl önce