|

Yeni taktik, yeni Fenerbahçe

Son günlerde oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın yaptığı taktik değişiklik ve aldığı sonuçlar ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in de gündemindeydi. Dilmen, canlı yayında sarı lacivertlilerin yeni taktiğini detaylarıyla birlikte açıkladı.

Yeni Şafak
13:47 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:07 - 2/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira taktik sisteminde değişime gitti...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira taktik sisteminde değişime gitti...

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de oynanan oyun taraftarlarını tatmin ediyor. Sezon başında alınan 1-0'lık galibiyetlerin kamuoyunda tartışma yarattığı sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, Galatasaray maçı ile birlikte önemli bir değişime gitti.



V.Persie'yi forvette sürekli oynatmaya başlayan Portekizli teknik adam Diego Ribas'ın formsuzluğu sonrasında tek forvet arkasına Nani'yi yerleştirdi. Kanatlara ise koşan ve adam eksiltebilen Alper Potuk ve Volkan Şen'i koydu. Böylelikle hareketli bir kadro kuran Pereira, aldığı sonuçlarla da yaptığı değişimin karşılığını aldı.



Pereira'nın taktik değişikliğini Rıdvan Dilmen canlı yayında görsel imkanlardan yararlanarak detaylı bir şekilde açıkladı. İşte yeni Fenerbahçe'nin taktik anlayışı;






Pereira'nın taktik değişiminden sonra aldığı sonuçlar;

  • Galatasaray-Fenerbahçe: 0-0
  • Fenerbahçe-Mersin İ.Y: 4-1
  • Konyaspor-Fenerbahçe: 0-3(Türkiye Kupası)
  • Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-4
  • Fenerbahçe-Gaziantepspor: 3-0







#Fenerbahçe
#Pereira
#Rıdvan Dilmen
8 yıl önce